DNB lanserer «Bank uten internett»

Titusener av kunder vil ikke på nett, og Norges største bank freder nå brevgiroen. Vi har ikke forstått denne kundegruppen godt nok, erkjenner DNB. Dette melder Dagens Næringliv.

DnB innrømmet i januar at det har tatt feil når det gjelder den digitale utviklingen og at de ville ta gå i den analoge skuffen igjen for å tilby også dem som har blitt satt utenfor noen grunnleggende banktjenester.

Nå vet vi hva de vil. Les DNs artikkel under her og se hvordan blant annet det faktum at digitale analfabeter har måttet overlate til andre å gjøre bankjobben for seg har fått DnB til å snu.

Vi har jo allerede en del tilfeller der gamle har blitt svindlet grunnet dette, mens bankene fraskriver seg ansvar. Det er kanskje ikke urimelig å anta at dette før eller senere ville føre til massive massesøksmål mot banker som i prakses har tvunget frem denne situasjonen?

Det vil nok DnB kunne unngå nå. La oss alle gratulere bankens nye konserndirektør for personmarked, Ingjerd Blekeli Spiten med en solid og bra start i den nye jobben!

Source: DNB lanserer «Bank uten internett» – DN.no

Om du har noen direkte spørsmå, ta kontakt:

[contact-form][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»true» /][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»true» /][contact-field label=»Nettsted» type=»url» /][contact-field label=»Melding» type=»textarea» /][/contact-form]

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.