Ny domstol kan bremse Stortingets EU-iver

Foreningen Eidsvoll 1814 vil, gjennom å jobbe for en Grunnlovs- eller konstitusjonsdomstol gi det norske folk en mulighet til å stoppet overføringen av landets naturressurser, aktiva og lovverk til EU byråkratiet og pengemakten bak disse.

Det vil i praksis bety en uavhengig domstol som kan sikre fortsatt norsk selvstendighet og dermed reell demokratisk kontroll over denne.

Det er nettavisen Resett.no som forteller om dette. Avisen har blitt mye kritisert. Men det er hevet over tvil at den dekker mye av det viktigste som skjer i vårt land. Spesielt ting som resten av pressen fullstendig overser.

Stiftelsen av ledes Isabell Dahl, en student med enormt mye erfaring, kunnskap og et pågangsmot av det sjeldne. Isabell når sine mål. Det har undertegnede sett flere ganger. Spesielt da hun var helt sentral i å arrangere Stopp ACER demonstrasjonen foran Stortinget.

Isabell Dahl har inn i Eidsvoll 1814 fått med seg noen sentrale mennesker med mye erfaring i å mobilisere store menneskegrupper. Undertegnede er en av dem.

Jeg har min bakgrunn fra presse og som gründer av «JA til kontanter» en forening/Facebookgruppe som har samlet omlag 43000 til kampen får beholde kontanter, folkest eneste virkelige våpen mot personlig overvåking i en tid der den digitale utviklingen har gjort at privatlivet aldri har vært mer truet. Når Eidsvoll 1814 lykkes vil det også bli enklere å forsvare selv kontantene. For det hvitvasking og terrorfinansieringsdirektivet som nå er på vei gjør ikke kontanter enklere å ha. Men med en Grunnlovsdomstol ville direktivet ha kunnet bli utfordret, på effektive måter som ellers synes mer enn utfordrende nå.

Isabell Dahl har også fått med seg folk fra akademia, jus og politikk.

Resetts artikkel bør leses nøye. Dette handler egentlig om mye mer enn både grunnlov, banker EU, FN, hva det skal være.

Det handler helt grunnleggende sett om frihet, et liv man skal kunne leve uten at Storebror kan sjekke ALT om livet ditt til en hver tid.

Alle som ser hvor galt det nå helt åpenbart er på vei må også signere her.

Source: Isabell Dahl kjemper for en norsk grunnlovsdomstol: – Det er loven som er garantisten for folks rettigheter | Resett

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.