Nytt finanssystem vil angivelig omfordele rikdommen i verden

Selv om noen nettsteder har snakket om det i lang tid, har få brakt frem ideen om at verden vil bli refinansiert etter at det etterlengtede finansielle systemet har blitt satt på plass. Dette virker som en idé så gal, så svært få tror det. Hvem har penger til dette prosjektet? Og hvorfor skulle de gi dem til andre? Men kanskje verden ikke er akkurat det vi tror det er?

Jeg har studert dette omfordelingsprosjektet i ganske mange år nå, og jeg tror det er ekte. Selv om noen detaljer som har kommet ut kanskje ikke er riktig, tror jeg den viktigste ideen er.

Misbrukte sin rett
Denne ideen synes å være at kreftene som har drevet denne verden de siste 3-400 årene har grovt misbrukt sine rettigheter. Nå ser de virkelige gulleierne ut til å si at nok er nok. Illusjonen av penger har blitt brukt som et maktverktøy for å starte nok kriger og har drept nok mennesker. Bare til fordel for de store lommene til noen wannabee bankfamilier. De virkelige og guddommelig velsignede krefter i denne verden (Gud vet bare hvem de er, men de synes å være noen svært gamle dynastifamilier) angivelig besluttet ganske mange år siden at dette må stoppe, og fra alt jeg ser og tror det vil.

Alle papirbaserte eiendeler vil bli ødelagt
Fra alt jeg kan se er vi når vi snakker nærmer oss slutten av denne planen, en plan som satt i de enkleste vilkårene vil ødelegge alle papirbaserte eiendeler i verden. Dette inkluderer pengesystemet slik vi kjenner det. Vi vil fortsatt ha penger i det nye systemet, men de vil ikke lenger være basert på IOU-ideen (se NOTE på bildet). Som i alle praktiske termer betyr farvel til det gjeldsbaserte pengesystemet dagens krefter har bygget sin makt på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.