Den blandede rase mellom menneske og dyr utvikles nå

Et skummelt forskningsfelt er blanding av dyr og mennesker. Et felt militæret er veldig interessert i. De drømmer om soldater med ørneøyne, hundens nese og bjørnens styrke. Mye av denne forskningen er allerede farlig langt mot virkeligheten, mens vi alle sitter stille og lar det skje.

State Of Globe vil i tiden som kommer ta en nærmere titt på dette emnet. Et felt som virker veldig undervurdert av de fleste. Rett foran øynene våre kan vi se en rask menneskelig gjort evolusjon mot et helt nytt vesen, den teknologiske «manimal». Et menneske/dyr, hvor du vil ha full nettverksintegrasjon mellom menneskelige hjerner og animalske gener, hvor de tror de er bedre enn menneskelige gener. Mennesket arbeider med å gjenskape menneskeheten i sitt eget bilde. Noen vil si at det er djevelens verk. Guds bilde er tydeligvis ikke lenger godt nok, for de som skyver dette. Og de vokser i antall. Jeg lurer på om de noen gang tenker på hva som vil skje med evnen til å elske og ta vare på disse skapningene?

Se matrisen
Selv om de er Hollywood-laget, bør vi alle se og tenke grundig om Matrix-filmene. De ser virkelig hva som står på spill.. For de som i dyp techno-avhengighet presser frem denne utviklingen, ser åpenbart ikke det ekstreme maktpotensialet de legger i hendene på de som eier patentene og datanettverkene. De vil kontrollere og eie disse livene, ned til minste detalj., Alt som er utviklet vil alltid bli patentert, og den nye «manimal» vil på ingen måte kunne eie seg selv. Bare tenk hva det betyr. Alle «forbedringer» eies av maktfolket, og ordet slave vil få en helt ny mening.

Du bør følge State Of Globe i tiden som kommer. Jeg vil at fremtiden skal sees i dag.  Du må være i stand til å forberede deg til fremtiden, og ved dette har noen håp om fortsatt frihet for deg selv og din familie. Hvis vi alle begynner å tenke gjennom dette tror jeg vi kan forsinke Homo Sapiens 2, men tiden er kort. Hvorfor ikke starte i dag?

Forbedret av Zemanta

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.