USA kan knapt lenger kontrollere atomsmugling

USA har store problemer med å sikre landet mot atombomber i «terroristhender». Mens regjeringen roper høyt nesten hver dag om faren for et angrep, er USA nå nesten tomme i sin beholdning av gassen som brukes til å oppdage slike bomber som blir forsøkt smuglet inn i landet.

Det har i løpet av den siste måneden eller så vært mange rykter om de påståtte terroristene som planlegger et atomangrep på USA. Det sies å være flere manglende bomber i de globale aksjene. Den tidligere Asia-korrespondenten for Forbes Magazine, Benjamin Fulford har ved noen anledninger nevnt fire bomber. Disse er angivelig blant de savnede russiske bombene. For fire år siden var det også en svært ubehagelig hendelse ved Minot-basen i Nord-Dakota. Alt i alt hevdes det at atomvåpen med en total styrke på 2200 ganger Hiroshima-bomben har gått tapt siden den startet i 1945. Disse tallene er ikke hyggelige.

Mulig falsk terror
Noen nevner også muligheten for et såkalt falskt flagg kjernefysisk angrep. En ny 911 hendelse, og denne gangen på "steroider". Hvor skylden er gitt til terrorister, med tilhørende hard innstramming av frihet og mulighet for et godt liv for de fleste av oss. Men "terroristene" vil selvfølgelig ikke være de de sies å være. Dette er hva falske flagg operasjoner handler om. De er ment å gi en nasjons lederskap troverdighet og evne til å gjøre ting som ellers ville være umulig å gjøre.

Slik stopper du det nye finansielle systemet
Grunnen denne gangen vil være å stoppe det nye finansielle systemet som er på vei. Et system der mye av dagens elite vil løsne enormt. Både penger og mest makt vil gå tapt for dem. For ikke å nevne at mer enn noen få mest sannsynlig også vil bli holdt ansvarlig for krig, tortur og kan være tomme statskassene i mange av verdens land.

Kan ikke stå dagens lys
Jeg personlig vet ikke hva jeg skal tenke om disse ((falskt flagg)) rykter? Det er grunn til å tro at sentrale aktører blant verdens eliteledelse har gjort mye som ikke tåler dagens lys. Skjulte agendaer har vært dagens orden for folk vi ikke liker å tenke på når det gjelder dårlige ting, og selvfølgelig var målet å berike seg selv og konsolidere sin maktbase. Hvem disse menneskene er gjør ikke noe godt å spekulere om nå. Det vil trolig bli kjent etter at det nye systemet har kommet. Men det er knapt noen tvil om at de fremtidige utsiktene for disse menneskene virker ubehagelige. Er det utenkelig at noen med stor makt kan være villig til å gjøre absolutt alt, for å unngå det de vil oppleve som en skjebne verre enn døden?

Ubehagelig
På denne bakgrunn synes jeg det er veldig ubehagelig å lese om hvordan den ene hånden til det amerikanske energidepartementet ikke har visst hva den andre siden har gjort, og at dette nå impliserer at USA. er nesten forsvarsløs hvis noen forsøker å smugle atomvåpen inn i landet. Ser på det i perspektiv i forhold til den såkalte sikkerhet som grunnlag for hver amerikaner, det er alt veldig absurd. Men slik er livet kanskje?

Bilde tatt av thw05

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.