Pepsi-partner uses fetal cells to develop flavor enhancer

If it is true that ((Pepsi Cola)) is partner with Senomyx, and thus involved in a company that uses cells from the kidneys of aborted human fetuses when developing new artificial flavor enhancers, maybe it is time to choose another soft drink?

The website Lifesitenews.com tells that Pepsi Cola pays both research. development and royalties for Senomyx, which in turn uses HEK-293 to develop flavor enhancer for Pepsi. The problem is that HEK-293 is made of cells from kidneys of aborted human fetuses.

Want boycott
To be fair, these cells are not directly in the Pepsi you drink. But the point of using human fetuses as part of developing Pepsi light products may be reason enough to get sick? It would really be good with a glass of Pepsi now, right?

Several major pro-life groups now urge a boycott of Pepsi, until they stop this cooperation. Senomyx is working with several companies, including Kraft Foods and Nestle. Campbell soups stopped partnership immediately with Senomyx, when it was known what Senomyx use to develop their flavor enhancers.

Where are the limits to what can commercialized? How perverted has humanity really become?

Enhanced by Zemanta

Photo by drsuparna

4 kommentarer om “Pepsi-partner uses fetal cells to develop flavor enhancer”

 1. Det mest perverse ved dette er jo det faktum at vi har myrdet 1 milliard ufødte barn globalt de siste 50 år og 16 000 ufødte barn årlig her i Norge.

  At disse perverse svina bruker likene til disse barna er forøvrig ikke noe nytt, mange av de «beste» hudkremer inneholder celler fra myrdede barn.

  Svar
 2. Yekk! Enda godt jeg ikke liker pepsi.

  Men enda værre er det at Nestle også bruker dette firma!

  Kan DET være årsaken til at ingen av mine 4 barn har villet ha Nestles produkter?

  Ja jeg tenker mer på at underbevistheten vår vet at det er menneskedeler i disse produktene….

  Svar
 3. pro-life folk gjør meg faen meg kvalmere enn det der.. makan til søppel skal du lete lenger etter. «myrdede barn»… ikke fint lite lavpanna.. pakk den påståtte «sjela» deres en viss plass og julenissen fins fortsatt ikke. pepsi, coca cola etc er involvert i så mye faenskap at dette blir som småtterier å regne uansett.. alle disse storkonsernene kan ryke og reise uansett. det samme gjelder halvfabrikater og hele møkkasystemet som gjør oss til slaver for å sikre kontinuerlig vekst av et marked der 66% av produksjonen kastes og tilsvarende tid av livene våre går i samme retning. 60% av alt arbeid som utføres er arbeid som kun eksisterer for at dette sløseriet av den korte stunden vi har her på jorda skal vedvare. galskap.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.