Washington DC, City of London og Vatikanet er suverene stater

– Visste du at City of London er verdens finanshovedstad? At Washington DC er verdens militære hovedstad, og at Vatikanet er verdens religiøse hovedstad? Og at alle disse tre geografiske begrensede stedene er suverene enheter i landene vi finner dem?

Hvis du vet dette, har du tenkt på hva det egentlig må bety for verden? Denne lille videoen er den beste jeg har sett i form av fire minutter for å forklare hva vi snakker om. Det viser at de tre byene (i byene) er privateide selskaper / bystater, fysisk plassert i en nasjon.

Hvis du har litt ekstra tålmodighet og interesse for dette emnet kan du ha en betydelig grundig introduksjon til dette her, med mye mer av den historiske bakgrunnen etc. For de som er interessert er veldig mye verdt det.

Privat banktjenester
Hvorfor er dette så viktig nå? Den engelske kongen William II, så tidlig som ni år etter The ((War of the Roses), i 1694 overførte det britiske imperiets sentralbank Bank of England til private interesser. Dette ble starten på det private banksystemet og ga de private eierne stadig større makt over hele verden. En kraft som er illustrert veldig godt gjennom den ekstreme verdensmakten gitt til disse tre bystatene, og en makt vi alle kan se hver dag. Se den lille filmen. Han er illustrert på en veldig god, om enn begrenset måte.

De tre bystatene hører virkelig sammen som hånd og hanske i forvaltningen av verden, og til og med hva som skjer i Midtøsten og Asia må sees i forbindelse med dem. Hvis man ikke skal forstå noe av verdenshistorien, må det være nettopp rollen til disse tre har og hadde.

Det fjerde riket
Et interessant poeng er at Bibelen sier at det fjerde riket (Romerriket) vil vare til Jesus kommer tilbake. Hvordan kan dette skje hvis det er sant at dette riket er Romerriket? Imperiet forsvant i all praktisk forstand rundt år 450 etter Kristus, gjorde det ikke?  Det mer formelle bruddet på slutten av 1400-tallet, etter de flere hundreår med kamper og kriger mellom Roma og deres mange tysk-romerske keisere. Spesielt de tyske og engelske. Men hvorfor kalte de dem «Den hellige romerske ..». Tenk på det.

Paven regler Storbritannia
Så vidt jeg kan se finner vi en del av svaret i denne overgangen fra Romerriket til pavedømmet. Da pave Innocent III, etter en lang konflikt med den engelske kong Johannes, fikk kontroll i England i 1215 verden vi hadde kjent så langt endret seg mer enn noen offisiell historie forteller oss.

Merkelig nok er det ganske tydelig skrevet her i Wikipedia, og hvis du jobber litt vil du finne kopier / tekster etc. av gamle dokumenter på nettet.

Sannheten synes å være at Vatikanet siden 1215 hadde en hånd på rattet i England. Deres sete er den globale finansielle viktigste «festningen» Crown of London, som ligger i City Of London. Dermed er det britiske imperiet i virkeligheten en videreføring av Romerriket. Crown of London, ifølge den avdøde britiske journalisten Christopher Story ligger i «The Temple» nær Victoria Embankment. Kronen er ikke det engelske monarkiet, men i virkeligheten mestere i samme monarki.

Skjult sannhet
Kan noen forklare hvorfor knapt noen snakker ut i det fri om disse tilsynelatende fakta? Hvis halvparten av dette er sant, og det meste av det definitivt synes å være sant vi kan ikke forstå noe av verdenshistorien?

Nesten alle usAs grunnleggere brukte tittelen ((Esquire)), som er en husstandstittel i London. Brukes av menn på et visst nivå.

Mange som vet dette faktum spør om hvor reell den amerikanske frigjøringen i 1776 var? Var det fortsatt pavens krone i London som holdt tømmene? For de som er interessert kan det være mange interessante funn i kjølvannet av dette.

Nye Atlantis?
Personlig har jeg ikke fullt ut konkludert med det jeg tror, om forholdet mellom Kronen av London og USA. Men jeg er ikke fremmed for tanken på at paven har mer kontroll enn noen tror. Jeg tenker også på at sir Francis Bacon skriver boken «New Atlantis», som noen mener er plantegningen for hva de hemmelige samfunnene ønsket å gjøre i den nye verden. Bacon var et berømt rosicrucianmedlem, et mystisk hemmelig samfunn.

Sanne amerikanere
Uansett sannheten tror jeg bestemt at grunnleggerne ble veldig hengivne og sanne amerikanere. Og at den som var deres opprinnelige mestere i Europa reagerte sterkt på å miste kontrollen over denne nye verden. Det er god grunn til å tro at vi kan finne sannheten om mye lidelse på det amerikanske kontinentet i muligheten for at grunnleggerne forlater sine opprinnelige mestere, for å erstatte dem med Grunnloven og den amerikanske drømmen.

Paven har fortsatt kontroll?
Kommer tilbake til paven, som et religiøst hode han verken kan eller vil ha noen formell grep om verdenspolitikken. Men å kjenne historien tror jeg vi kan anta at han uansett ønsker å sørge for at kirken har dette harde grepet han mener den burde ha.  Har vi noen grunn til å tro at pavene siden 1215 noensinne har gitt opp kontrollen pave Innocent III kom over det britiske imperiet?

En kontroll som i all forstand av ordet gjør det britiske imperiet en videreføring av «Det fjerde riket», Romerriket? Et imperium beskrevet i både Daniels bok (kapittel 7) og Johannes’ åpenbaring (kapittel 13) i Den kristne bibel.

Mens de nevner dette, har noen spurt seg selv hvorfor nazistene alltid jobbet for å bli «Det fjerde riket» (Det fjerde imperiet)? Kampen for status for Det fjerde rike synes å være rett i kjernen av all verdenshistorie.

Bankhistorien til banktjenester
Det er åpenbart pavens rolle gjennom sitt grep om London som nå blir utfordret veldig sterkt av så langt ukjente krefter i den finansielle verden. Men tilsynelatende snakker vi om mektige tidligere militære og etterretningsfolk og dynastiske familier i Asia. De ser alle ut til å ha blitt veldig slitne på Kronen av Londons tilsynelatende aldri slutter grådighet og deres tyveri av gull. Disse menneskene virker ikke så fornøyde heller med fremdriften mot en verdensregjering. Nasjoner slik vi kjenner dem, vil opphøre å eksistere under denne regelen.

Jeg tror du kan få en veldig god ide om hvem disse familiene kan være hvis du leser dette dokumentet, History of Banking. Spør deg selv hvor alt gullet i verden ser ut til å være? Du kan få interessante svar etter å ha lest dette dokumentet.

Bilde tatt av train_photos

Photo by train_photos

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.