Sikre familie og venner med trygge julegaver i en utrygg fremtid

Fortell dine venner også! Del her:-)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2018 ser ut til globalt sett å bli et av de økonomisk vanskeligste årene på det vi kan huske. Men først kommer julen 2017. Denne kan man sette i fremtidens tegn ved å gi julegaver som kan sikre et tryggere liv for mottakeren i den vanskelige tiden som synes å komme verden over.

Har jeg blitt sprø? Den ene økonomen etter den andre friskmelder jo nå norsk og for så vidt global økonomi. Utfordringen er bare at de ikke ser forskjell på finansøkonomi og realøkonomi. Alt ser stort og flott ut i bobler. Spesielt i bobler bygget at finansakrobater og deres triks for forsøkvis å skape gull av papir. Noe de ennå ikke har klart. Men belaste verdens befolkning med mer gjeld enn verdens befolkning noen gang kan betale har de klart med glans. Det er oppgjøret rundt dette vi nå se utspille seg på verdensarenaen.

Hvorfor har så mange av verdens sentralbanker kjøpt gull «med begge hender» de siste årene? Hva er alt dette pratet om gullbacket kinesisk yuan, som angivelig blir gullbacket denne week-enden, russisk rubel og ikke minst en ny gullbacket dollar? Hva kan være årsaken til gullkjøpene? Hvorfor satses det så mye på gull om det er sant at den globale økonomien nå har blitt fikset igjen?  Hva har verdens økonomiske historie lært oss om gull, og når gull for alvor tas i bruk?

Om det blir gullbacking av i det minste store valutaer, hva skjer da med valutaer som ikke backes av gull? Hva vil f.eks. skje med Euro? Kan EU overleve i sin nåværende form om Euro blir borte og hvert land må tilbake til sine egne valutaer? Vil dagens EU overleve 2018?

I tillegg kommer all den politiske uroen i så mange land og USAs dramatiske utenrikspolitiske endring.

Fremtiden er utrolig usikker, og derfor har jeg personlig latt meg engasjere i GlobalYestoCash.org og hva som ligger bak dette nettstedet. Folkene bak dette nettstedet ønsker å bygge et realverdibacket alternativt finans- og varehandelssystem før de vanskelige årene som de fleste fagfolk nå ser vil komme. Et system som ikke vil krasje når alt annet krasjer. Og tiden for det har vel sjelden vært viktigere enn nå? Et bærekraftig system som for så vidt ikke truer dagens system, men som gir folket tilbake kontrollen over økonomien i en helt annen grad enn nå. Stikkordet er bærekraft, trygghet i en vanskelig tid og småbedriftenes tilbakekomst. Bedriftene som har hjertet i hva de leverer til sine kunder, ikke bare sugerør inn i kundenes lommebøker, slik mange opplever at de store gigantkonsernene har.

Personlig vil jeg dedikere en vesentlig del av mitt liv til å jobbe for Global YES to CASH og G47-kornkammer tankegangen som ligger bak. Alt for mye tyder som nevnt på at vi er på vei inn i svært vanskelige tider, og da er sikkerhetsnettet og systemet som Global YES to CASH og G47-kornkammer prosjektet inviterer oss med på, noe det oppleves nesten umulig, i hvert fall for meg, å ikke la seg engasjere i. Jeg anbefaler alle å studere linkene jeg legger inn i teksten over og under her og også benytte sjansjen til å gi annerledes julegaver i år. Her er gavemuligheter fra 10 amerikanske dollar og oppover, og alle gir de også mottakeren mulighet til å bli kjent med sikkerhetsnettet for dem som tar ansvar og det virkelig bærekraftige økonomiske systemet i de ikke-bærekraftige globale fiat-systemet som vi alle lever under nå.

Først og fremst vil jeg sterkt anbefale å registere seg selv og alle man ønsker det beste for her. Dette behøver ikke å koste penger. Husk også på bli registrert for nyhetsbrev. Ta i tillegg en titt på  videoen og lenkene under.

Dem som registrerer seg blir om «Sponsoring Assembly (Organization Who Referred You)». Der kan du skrive PROREX. Du kan bli spurt om dette flere steder på disse nettstedene. PROREX kan brukes over alt. Årsaken til at man blir spurt om dette er fordi man bygger et alternativt system og gjennom dette et fellesskap der vi alle jobber for det beste for hverandre i en vanskelig tid. Da er det viktig å blant annet vite hvor folk kommer fra, uten at man driver med noen alt for detaljert registrering. Personvern er også svært sentralt.

Deretter bør man for alvor studere hva som ligger i det konstruerte ordet «covest». Det forklares rimelig bra på siden man registrerer seg på, men viktig å få det med seg. For det er ingenting som kjøpes og/eller selges på webstedene vi snakker om her. Man «covester«, og det betyr i praksis at prisen man betaler for produktet, men også for å bygge opp realverdi hvelvet som skaper hele grunnlaget for det kontantbaserte realverdisystemet som blir bygget opp. Man både kjøper et produkt og investerer i fellesskapet til samme tid.

Med investere i fellesskapet menes i dette tilfellet at man bygges opp en realverdibasert pengekasse der et vil bli en avkasting som vil bli brukt til organisk å bygge et nett av bedrifter og annet tilsammen vil bli en sunn og bærekraftig økonomisk infrastruktur. Alt bygges etter en spesiell franchise lignende struktur. Meningen er at den ene bedriften etter den andre skal oppstå i dette systemet, og at fellesskapet gjør det økonomisk mulig. Den som får mulighet til å starte bedrift på denne måten skal så betale tilbake ved å coveste en viss prosent av eget overskudd tilbake til den  felles kassen som alt oppstår fra.

For å forstå mer om dette kan det være veldig klokt å lese denne siden, spesielt det som står nederst, om hvelvet.

Jeg innser at det jeg skriver her er en omstendelig vei frem til potensielle julepresanger og man behøver selvfølgelig ikke gå denne veien for å kjøpe julepresanegr for en trygg fremtid. Men jeg anser det så viktig å forstå hvorfor disse presangforslagene kommer med slik tyngde fra meg. Det kan koste så lite, men bety så mye den dagen smellet kommer.

Det som kanskje mest av alt er en enkel og bærekraftig julegave hos G47/Global YES to CASHt er kortet du kan få covestet i forskjellige verdier og som i praksis er et gavekort med backing i sølv. Les alle detaljer om dette her.

Jeg ville også ta en kikk her. Men da må du har registrert deg som konsument. Husk også å bruke PROREX som referanse når du gjør det. Når du registerer deg vil du kunne finne mye interessant informasjon om disse ICO vest kontoene.  Her skal du og den du måtte gi en slik gave til kunne bygge opp din økonomi, basert på realverdier og samtidig nok en gang bidra til fellesskapet.

G47/Global YES to CASH er fortsatt i sin svært spede begynnelse. Masse er ennå ikke på plass, og antall varer på G47marketplace.com er begrenset. Spesielt om man vil bestille noe til Norge. Selv om du allerede vil finne svært spennende ting der som du ikke vil finne noe annet sted så vil både kraftkostnaden og den korte tiden som er igjen til jul gjøre disse varene i praksis uaktuelle som julegaver. Men etter hvert vil de komme på lager på denne siden av Atlanteren, og da vil situasjonen bli en annen. Derfor bør man holde øye med G47marketoplace.com og ikke minst registrere seg for nyhetsbrev. Alle som er interessert i eteriske oljer av høy kvalitet bør også bite seg merke i oljene som tilbys her. Så langt jeg har kunnet se til nå er det knapt noen som konkurrere på kvalitet med disse oljene.

Men som nevnt, til jul er det alt som du mottar digitalt som blir aktuelle som julegaver, og det er disse som jeg har lagt vekt på her ogs som virkelig også kan gjøre deg og dine til en del av dette nye G47/Global YES to CASH fellesskapet den dagen dagens økonomiske system ikke klarer mer.

God Jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.