Bankene bruker bare kontanter, men vil nekte oss det samme

Fortell dine venner også! Del her:-)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Regjeringen jobber med ny sentralbanklov. «Hjemmeside» for høringen finner du her. Aktivisten Thomas Kenworthy har som vanlig gjennomgått lovforslaget og kommer med mildt sagt dramatisk informasjon. Bankene bruker bare kontanter i sin virksomhet overfor sentralbanken!
Høringsnotatet NOU 2017:13 er på hele 590 sider. Det vies en god del plass til å forklare hvordan bankene opererer samt legitimere virksomheten. Dette gir god anledning til å kritisere virksomheten også. Noe Thomas Kenworthy gjør

www.jatilkontanter.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.