Verdens største overgrepsforum ble drevet av politiet.

Fortell dine venner også! Del her:-)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
English: Edward Heath at home in Salisbury

Britenes tidligere statsminister Edward Heath i sitt hjem i Salisbury (Foto: Wikipedia). Dette ble nylig kjent også i tradsjonelle medier at barn ikke hadde det like bra med ham.

VG har avslørt at verdens største overgrepsforum i flere måneder ble drevet av politiet, i dette tilfellet australsk politi. Et stort internasjonalt samarbeid var selvfølgelig bak, og målet var å ta bakmennene. Ikke bare enkeltpedofile. Det leder tankene til en del skremmende, men interessante spørsmål.

Man kan i høyeste grad diskutere moralen her. Et stort antall barn, inkludert ett norsk ble misbrukt gjennom forumet, mens politiet drev det. Hvor går grensen for når kostnaden blir for høy? Vil et gode må som å stoppe pedofile hellige midler som også tillater pedofile i begrenset tid? Svaret er nødvendigvis ikke så enkelt som man kanskje vil tror. Denne kommentaren må derfor ikke oppfattes kritikk av politiet isolert sett. Noen ganger må man «bli» banditt for å få fanget en banditt.

Artikkelen jeg her kommenterer  er en journalistisk sett glitrende god sak fra VG. Men jeg får likevel litt ubehagelige tanker fordi denne saken, som så å si alle saker om pedofili behendig unngår å peke på den utstrakte pedofilien som vi vet pågår blant deler av verdens ledere.

Vi har riktignok akkurat fått høre i norske medier om britenes tidligere statsminister Edward Heath. Informasjon som har ligget der ute i kanskje 10 år, men jeg har ikke sett noe omd et her før nå.

Vi vet det en tid har pågått en vanvittig utrenskning i Storbritannia knyttet til pedofili blant samfunnets ledere og kulturpersonligheter. Men disse sakene  blir ofte som pressenotiser i forhold til alvoret bak dem.

Så vet vi om «Orgy Island» der den angivelige Clinton vennen Jeffrey Epstein i Gud vet hvor mange år skal ha «servert Lolita-tjenester» til svært kjente, mektige og rike navn.

Avslutningsvis har vi også den såkalte «Pizzagate«, en sak som velkjente psyop teknikker i regi av etjenester så langt har medført at den har fått ligger i konspirasjonsteorienes mørke. Om den var sann eller ikke er mindre interessant enn den klassiske skyteepisoden for å «skutt» sannheten ned. En episoden ga den en kredibilitet den kanskje ikke fortjente. Men hva vet vi? Det er gode grunner til å tro at dette er fordi pedofili er en klassisk teknikk for å få mulighet til å drive klassisk utpressing av ledere som store etjenester vil bruke til sine mørke operasjoner. Det påstås faktisk faktisk av enkelte at ingen blir leder på verdensarenaen uten at de har noe alvorlig de kan presses for.

Man kan jo bare se hva australsk politi har blitt tvunget av VG til å innrømme her så vet man at i «mørke rom» vil alle midler tas i bruk, for at i dette tilfellet politiet skal kunne skinne når saken er avsluttet. Og sikkert få enda bedre budsjetter også? Politiet blir i slike tilfeller lett såkalte ekkokamre, uten moralske korrektiver. Men politiet er selv i slike sammenhenger lovlydige barnehageonkler i forhold til de store etjenestene og hva de kan få seg til å gjøre.

NB! Graver du litt i skytingen i Las Vegas vil du kunne finne ting som gjør i hvert fall meg sikker på at det foregår en voldsom og meget brutal opprydding i denne galskapen nå. Morderen ser ut til å være en av dem som gjorde «møkkajobber» for amerikansk etteretning. Han påstås å ha vært pilot for CIA, og våpen og annen smugling var siden 80-tallet etter sigende hans gebet. Ut fra opplysninger som nå kommer frem (ikke i store medier ennå, men håper snart å se dem der også?) var han også tilknyttet en de mest brutale lederne av russisk mafia, en leder som ble arrestert av amerikansk politi i juni. Russerne skal i stor grad ha overtatt kontrollen i Las Vegas sammen med den mørkeste delen CIA. Nå kan det synes som om denne delen av CIA har mistet helt grepet, for Las Vegas historien rakner daglig i sømmene som kun en handling i desperasjon kan medføre. Det skal blant være israelsk og russisk etterretning som har begynt å slippe ut hva de vet. De har begge store problemer med russisk mafia. Mister den mørke delen av CIA grepet så ille som vi nå ser konturene av er mer historiske endringer enn noen av oss kan forestille oss på vei.

Kilde: VG har avslørt verdens største overgrepsforum. Det ble drevet av politiet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.