I september vil verden forandres, for alltid

Fortell dine venner også! Del her:-)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hvorfor snakker knapt noen i vårt land om de globale, historiske hendelsene som allerede står på kartet for neste måned? Aller minst hører vi via de store mediene. Hvorfor?

Jeg tenker blant annet på lanseringen den 25. september av FNs 2030 Agenda, som i bunn og grunn er klima/miljøagendaen Agenda 21med dobbelt turbo og etterbrennere, for å bruke bil og flyspråket.

Foreløpig bør begge studeres, og man bør spesielt se etter hva som ikke står i dem.

Som f.eks. hvem som skal få adgang til angivelig sårbare naturområder når verdens folk ikke lenger får det? Hva skjer med områder der det er mange råstoffer osv.?

Hvordan skal verdens folk lenger få kikket sine ledere i kortene? Etter hva vi har sett avslørt gjennom år nå om globale banker og løgnaktige globale politikere i praksis på de globale selskapenes lønningslister, hvordan kan disse få tillit som gir dem den ekstreme makten som ligger bak planer som denne nye FN-planen?

Agenda 2030 er en mer eller mindre komplett plan for nedlegging av alt vi kjenner som frihet og etablere sentralstyring av hele kloden. Mens mediene holder kjeft og politikerne driver hemmelige forhandlinger om globale handelsavtaler så inngripende i det enkelte lands selvstyre at det snakkes høyt om et globalt statskupp i de store selskapenes regi.

Er det for øvrig ikke litt pussig at helt ekstreme endringer i hvordan vi organiserer verden kommer samtidig som både Kina, EU og USA står i økonomisk kvikksand, og naturkatastrofene står i kø?

Et av historiens kraftigste finanskollaps ventes også i løpet av september, kanskje inn i oktober. Men mest sannsynelig kommer det før 15. september, fordi vi er i den sjuårige Shemitah syklusen, og den kan følges langt tilbake i historien. For 14 år siden kom 11. september. Mer formelt er grunnen til at alle finanskrasj kommer i september/otober at USAs finansår avsluttes/begynner da.

Les mer på linken her og under. Her vil du finne mange detaljer.

Kilde: The Russian Media Is Talking About What Is Coming In September, But The U.S. Media Has Been Strangely Silent | State of Globe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.