Sosiale nettverk gjør videomarkedsføring klart for massemarkedet

Fortell dine venner også! Del her:-)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Embed from Getty Images

Har du tenkt over hvorfor store selskap bruker så enormt med penger på TV reklame? Har det slått deg at det kan være fordi film er et ekstremt sterkt medium, som faktisk virker? Om dere ikek allerede bruker video, hvorfor benytter ikke din bedrift seg av denne markedsføringseffekten?

Jeg vet jeg kan oppfattes ironisk og arrogant her, for de fleste vet jo dette? Men mitt spørsmål er da hvorfor bedrifter ikke går mann av huse for å lage videoer knyttet til sin egen aktivitet?

Det var presentasjonen av selskapet Vidcoms på denne adressen som ga meg tanker om nettopp dette med å bruke video for å få budskapet frem.

Når dette er sagt skjønner jeg selvfølgelig godt alle som sier at deres bedrift ikke kan ta den store investeringen som TV reklame faktisk er. Dem som tenker at de vet det virker, men at det koster for mye. TV reklame koster, det er sant.

Problemet er bare at de tar feil når det gjelder videoen i seg selv. Hvem har sagt at den bare kan brukes på TV? Om det er noe som kjennetegner vår tid så må det jo være et enormt antall markedsføringsplattformer.

Hvorfor kan man ikke bruke videoen på egen hjemmeside og til en bevisst markedsføringskampanje via sosiale nettverk? Bare for å ta ett eksempel? Ingen av disse ville knekke budsjettet, og spesielt vil en effektiv kampanje via nettverkene kunne bli nesten like god som en TV reklame ville ha vært. Til en dramatisk lavere pris.

Selskapet Vidcom er den direkte årsaken til at jeg nå skriver om video og markedsføring her på State of Globe. De har sin egen presentasjon oppe hos Jobbportalen.no,  og har man sett videoen deres der vet man hva jeg snakker om.  Vidcoms slogan er: We tell your story (Vi forteller din historie). Den sier egentlig alt om hva det handler om, så lenge man vet hvor effektivt medium video er.

Du finner det meste du kan ønske å vite om Vidcom via denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.