State of Globe vil vise politisk bredde

Fortell dine venner også! Del her:-)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bloggen State of Globe, som du nå leser, vil stort sett hver dag oppdateres med pressemeldinger og andre nyheter som sendes ut fra de politiske partiene og Regjeringen.no. Jeg vil gjerne vise et så bredt bilde som mulig av norsk politikk, og ikke minst av hva som skjer og som vi kan debattere her på bloggen, på Twitter eller på Facebook.

Inntil videre vil det kun være utsendelser fra partier som har en såkalt RSS utsendelse fra sitt websted. RSS er hva som automatisk kan leses av den tekniske løsningen bak State of Globe. Dette betyr at nyheter fra partier som AP, KrF, SV ennå ikke vil kunne bli noen del av State of Globes nyhetsfeed. Forhåpentligvis finner vi etter hvert en løsning også på dette.

Blant småpartiene utenfor Stortinget har jeg sjekket ut nettstedet til De Kristne. Der var det ingen RSS feed. Men en hver representant for småpartier må gjerne kontakte meg som bloggredaktør. Har partiet et nettsted med jevnlige nyheter og en RSS feed som kan abonneres på får de plass også her på State of Globe.

Enhanced by Zemanta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.